2016-07-03 00:54:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A jó hangulat ragadós

Napi horoszkóp július 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma maradjon minél tovább ágyban, és élvezze a vasárnap ajándékait. Ez nagyon jól fog esni Önnek. A Hold már a Rák jegyében áll, három másik bolygóval együtt, ez pedig az Ön otthonát és családját jelzi. Itt érzi a legjobban magát, és ez ma maradjon is így.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Most már tudhatja, mi az, ami valóban fontos az Ön számára. Vigyen magával egy kedves embert, és legyen egy szép napjuk egy szép helyen.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, több bolygóval együtt az Ön horoszkópjának anyagi javakat mutató területén. Sok mindent szeretne ma csinálni, és meg is tudja valósítani a terveit. A pénzére vigyázzon! Este már a következő napra kellene készülnie.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Négy bolygó áll a Rák jegyében, és ez meghatározza az Ön napját. Érzi, hogy valami nagyszerű dolog közeledik Önhöz. A délután nagyon kellemesnek és boldognak ígérkezik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A vasárnap az Ön napja, és jó hangulata másokra is ragad. A bolygók mindent megadnak Önnek, amit csak kíván. De a lustaság nem erény, így jó lenne, ha sportolna is egy kicsit, lehetőleg olyan sportot űzzön, ami kitartást is igényel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Telítve van az Ön vágyait, reményeit jelző terület bolygóval, és csupa jó fényszögekkel. Nem szabad ölbe tett kezekkel üldögélnie. Menjen emberek közé, tudomására juthat valami, ami a jövő szempontjából nagyon fontos lehet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma addig alhat, ameddig csak jól esik, akár ebédig is ágyban maradhat, szüksége van sok pihenésre. A Hold a Rák jegyében gyengéddé, csendessé, és álmodozóvá teszi Önt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Négy bolygó is áll a Rák jegyében, és elárasztják a világot boldogsággal - ebből Ön sem maradhat ki. Az ajándék az Ön számára egy személy, aki megérti, és szereti is Önt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Addig alhat, ameddig csak akar, ez a Hold mindenkit pihenésre int. Ez ne idegesítse, mert Önnek is szüksége van egy kis relaxálásra. Az egész napja nyugodt, gondtalan hangulatban telik.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
A Hold a Rák jegyében áll. Csodálatos dolgok történhetnek most Önnel. Talán most tudatosul Önben, hogy túl sokat dolgozik, és bizony jobban fordulhatna a családja felé. Minden gondját meg tudja osztani velük.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Rák jegyében áll több bolygóval együtt. Egy barátjának komolyan szüksége van az Ön tanácsára. Hálás lesz a segítségért!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Rák jegyében áll, és gondoskodik arról, hogy Önnek ne legyen ideje unatkozni. Délután is nagyon jól fogja érezni magát, sokkal kreatívabb lesz, mint máskor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: